Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Eni

Eni

ENI olajkereső: kenőanyag, viszkozitás, márka, járműtípus.

Az Eni S.p.A. az olasz állam résztulajdonában álló, eredetileg az olasz Agip cégből kialakított, római központú, Magyarországon is aktív integrált multinacionális olajtársaság, tevékenysége a szénhidrogén-kutatástól a kitermelésen és finomításon át a kőolajszármazék- és gázkereskedelemig a teljes vertikumot átfogja.

Eni Wikipedia

Az ENI vállalat, 1990-es alapítása óta, mára a világ vezető integrált energiavállalata lett.

2010-re egy teljes arculatváltásnak keretében az AGIP nevet felváltotta az ENI, így is kifejezve a cégcsoport kötődését az energetikai szegmenshez.

Az Agip kenőanyagok széles skálája képes megfelelően kielégíteni minden motor kenési igényét és minden felhasználó elvárását. A motorkerékpárok motorjaitól a legfejlettebb sportautókig, a legerősebb teherautók dízelmotorjaitól a mezőgazdaságban használt traktorokig, a villamos energiát előállító turbináktól a hajók haladását biztosító óriási méretű motorokig az Agip termékek minden alkalmazási területen képesek kiemelkedő teljesítményt nyújtani, és hosszú felhasználási időt biztosítani a vevők teljes megelégedésére, mindezt ráadásul úgy, hogy közben a környezetvédelmi szempontokat is tökéletes mértékben kielégítik.

ENI olajkereső: kenőanyag, viszkozitás, márka, járműtípus.