BejelentkezésKenőanyag – akkumulátor kis és nagykereskedés

Társaságunk kenőanyagokakkumulátorok, gépjármű alkatrészek felszerelések és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások értékesítésével foglalkozik. 
Kiszolgáljuk mind a magánszemélyek, mind a vállalatok, intézmények kenéstechnikai és akkumulátor igényeit. 
Partnereink: • benzinkutak • autósboltok • mezőgazdasági boltok • szállítmányozók • útépítők • mezőgazdasági termelők • ipari üzemek. 
Az általunk forgalmazott termékek választéka rendkívül széles, győződjön meg róla webáruházunkban. 
NEO SZERVÍZ KFT. 1237 Budapest Meddőhányó út 1. Nyitva tartás: H-P 8-17h telefon: +36 20 359 4480 e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Házhoz-szállítás.  Akkumulátor bevizsgálás    Környezetvédelmi szolgáltatásaink.   Kenőanyag bevizsgálás.  Teljes körű kenéstechnikai szaktanácsadás.

Házhoz-szállítás

Cégünk a megrendelt termékeket, igény és megállapodás szerint házhoz szállítja.

Kérjük érdeklődjön az Ügyfélszolgálati telefonszámon: +36 20 359 44 80 Neoszerviz.hu - Motorolaj és Kenőolaj webáruház

Kenőanyag bevizsgálás

A kenőanyag olyan információkat hordoz, amelyekből a gép üzemviteli jellemzőire és állapotára következtethetünk. Rendelkezésre állnak különböző világszerte elterjedt kenőolaj-elemző eljárások, amelyek segítségével meghatározható az olaj elhasználtsága és a berendezés bármilyen természetű károsodása.

Bővebben...

Akkumulátor bevizsgálás

Az automatikus gyártás és a szoros minőség ellenőrzés ellenére egy-egy véletlen hiba felmerülhet, melyeknél a cégünknél vásárolt akkumulátort (az akkumulátor és gépkocsi együttes bevizsgálása után) a vizsgálat eredményétől függően Önnek kijavítjuk, vagy azonos típusúval díjmentesen cseréljük.

Bővebben...

Környezetvédelmi szolgáltatásaink

Számunkra fontos, hogy partnereinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a termék megrendelésétől fogva a visszamaradt és a környezetre káros hulladékok elszállításáig és megsemmisítéséig!

Bővebben...