FFP2 - PRÉMIUM EGÉSZSÉGÜGYI MASZK FEHÉR - YUNIFYU CE - ÁLLÍTHATÓ FÜLPÁNT

AMFFP2YUNIFYUF
Nincs ár a termékhez, keresse ügyfélszolgálatunkat!
Előrendelés

A minimálisan rendelhető mennyiség a "FFP2 - PRÉMIUM EGÉSZSÉGÜGYI MASZK FEHÉR - YUNIFYU CE - ÁLLÍTHATÓ FÜLPÁNT" esetén 1 db.

Termékleírás

Prémium minőségű FFP2 egészségügyi maszk, fehér színben, állítható fülpánttal

CE 2163 és ISO 9001 minősítéssel, EN 149:2001+A1:2009

Nagyon jó feliratozással és ezt alátámasztó dokumentációval rendelkezik! Bevizsgált minőség!

-öt rétegű

-kényelmes

-állítható fülpánttal

-szivacsos orrmerevítővel

-valódi FFP2 

A feltüntetett ár 1 db maszkra vonatkozik. Egyesével csomagolva.

Az aeroszolok és a finompor-részecskék a munkakörnyezet legveszélyesebb egészségügyi kockázatai közé tartoznak, mivel láthatatlanok. A részecskeszűrő félálarcok védelmet nyújtanak az ilyen veszélyekkel szemben három védelmi osztályra felosztva: FFP1, FFP2 és FFP3.

FFP2:

Védelem a szilárd és folyékony ártalmas porok, füstök és aeroszolok ellen A részecskék lehetnek fibrogének, vagyis rövid távú légzési irritációt okozhatnak, hosszú távon pedig csökkenhetik a tüdőszövet rugalmasságát. A teljes szivárgás nem haladhatja meg a 11%-ot. A foglalkozási expozíciós határérték túllépése nem haladhatja meg a 10-szeres mértéket. Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok olyan munkahelyi környezetben alkalmazhatók, ahol a levegőben ártalmas és mutagén anyagok találhatók. A levegőben lévő részecskék legalább 94%-át meg kell szűrniük 0,6 ?m-es méretig, és olyan munkakörnyezetben használhatók fel, ahol nem kerül sor a foglalkozási expozíciós határértékek 10-szeresének túllépésére. Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok például a fémiparban vagy a bányászatban használatosak. A dolgozók ezeken a helyeken aeroszolokkal, köddel és füsttel kerülnek érintkezésbe, ami hosszú távon légúti betegségek, például tüdőrák kialakulásához vezethet, és ami jelentősen fokozza a következményes betegségek, mint például az aktív tüdő tuberkulózis kockázatát.

Hatékonyan alkalmazható vírusok, baktériumok ellen is , mint pl COVID-19

Értékelések

Nem találtunk értékelést

Ezek a termékek is érdekelhetik
  • Hasonló termékek
  • Vásárlóink gyakran választják ehhez a termékhez
  • Nemrég megtekintett