Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS
Megtakarítás 11%

AM BIG MAN Biocid Légkondicionáló tisztító-és fertőtlenítő aerosol 750ml

Listaár: 3 000 Ft
2 680 Ft
(ÁFÁ-val) Megtakarítás: 320 Ft (11%)
910-0095
Előrendelés
+

A minimálisan rendelhető mennyiség a "AM BIG MAN Biocid Légkondicionáló tisztító-és fertőtlenítő aerosol 750ml" esetén 1 db.

AM Big klímatisztító biocid, 750 ml A termék gyártása során felhasznált alkohol bázisú alapanyag biocid, fertőtlenítő hatású hatóanyagot tartalmaz, továbbá természetes citrusolajat, ami kellemes illatot biztosít.

Az 500 ml kiszerelésű aerosolhoz vezetéket is biztosítunk, amely segítségével az alapanyag nehezen hozzáférhető helyekre is befújható. A terméket autó - , lakossági - és ipari klímák, különféle felületek fertőtlenítéséhez is ajánljuk. Használata: Elsősorban a hűtőbordák, légszűrők, kondenzvíz tartály tisztítását végezze el! Autóklíma tisztításakor: ha van pollenszűrő, akkor előbb azt el kell távolítani, és ahol a külső levegőt szívja a belső szellőző ventilátor, azon a nyíláson a klíma tisztító spray szórócsövét be kell vezetni és befújni. Ezt követően 20 percig kell állni hagyni, majd be kell indítani a szellőző rendszert és 10 percig járatni kell a motort üres utastérrel.

 A termék egyedi, ISO 17025 szabvány szerinti KERMI tanúsítással, és az Országos Kémiai Biztonsági Intézet (OKBI) engedélyével rendelkezik. Engedélyezési szám: OTH 3956-3/3/2011 KERMI 2006/2-00447 (ISO 17025:2005) Összetevők: - biocid hatóanyag - denaturált szesz - probán-bután gáz.

Antibakteriális spektrum: baktericid, fungicid.

Kiszerelés: 750 ml

Figyelem! A webáruház készlete eltérhet az üzlet kínálatától!

Figyelem! Munkavédelmi és munkaruházati termékeinkből nem tartunk készletet telephelyünkön. Ezen termékek megvásárlása, kizárólag megrendeléssel lehetséges.

Kérjük, személyes átvétel esetén mindenképp várja meg az átvétellel kapcsolatos e-mail értesítést!

Kiemelt termékeink