Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

Aral

Aral

Aral olajkereső: kenőanyag, viszkozitás, márka.

Aral olaj név hallatán a legtöbbünknek nyilván a benzinkút hálózat jut az eszünkbe, hiszem autónkkal már tankolhattunk ott, de nem árt tudni, hogy ezzel a márkával kiváló minőségű motorolajokat is forgalmaznak.

Az Aral olaj az egyik legmegbízhatóbb kenőanyagokat gyártó cég.

Még 1898-ban történt, hogy 13 német bányavállalat létrehozott egy egyesülést Nyugatnémet Benzolértékesítő Egyesülés (Westdeutschen Benzolverband, BV.) néven, a kőszén kokszolása során keletkező aromás vegyületek értékesítésére. Az első benzinkutak 1922-ben nyíltak, az Aral nevet 1924 óta használják. Azóta töretlen a fejlődés, 2002-ben pedig a BP (British Petrol) tulajdonába került, az egyesített cég a világ meghatározó olajipari vállalkozási közé tartozik. Az Aral magyarországi leányvállalata, az Aral Hungária Kft. jelentős kenőanyag-kereskedelmet folytat, elsősorban szervizekben és márkaszervizekben.

Minőségtanúsítványok igazolják: az Aral olaj valóban kiváló motorolaj

Az Aral nálunk is ugyanazt a minőséget jelenti, mint Németországban. Az Aral motorolajok között egyaránt vannak teljesen szintetikusak és ásványolaj bázisú, félszintetikus többfokozatúak. A cég szerint most a csúcsterméke az Aral Super Tronic 0W-40 motorolaj, amely a motorok szélsőséges üzemállapotaiban is optimális viszkozitást és kenést, valamint maximális üzemanyag-megtakarítást biztosít, illetve rendelkezik a csúcsminőséget igazoló API EC II amerikai tanúsítvánnyal. Benzin- és dízelüzemű korszerű autókhoz egyaránt alkalmazható.

Aral olajkereső: kenőanyag, viszkozitás, márka.

Nincsenek termékek ebben a szekcióban