BejelentkezésVeszélyes, de értékes

A veszélyes hulladékok jelentős része értékkel bíró, hasznosítható anyagokat tartalmaz. Az értékes hulladékok begyűjtése és szakszerű kezelése egyfelől környezetvédelmi-, másfelől gazdasági érdek.

Hulladék akkumulátor átvétel – elszállítás:

Kiemelten foglalkozunk savas ólomakkumulátorok begyűjtésével és hasznosításával, szerződött partnereink segítségével. Egy darab átlagosan 13 kg-os hulladékká vált gépjármű akkumulátorból a szakszerű begyűjtés és kezelést követően 7 kg fémólmot és 3 kg műanyagot nyerünk vissza, míg a kénsav közömbösítésre kerül. Mennyiségtől függően saválló gyűjtőkonténert helyezünk ki díjmentesen, vagy bérleti díj fejében. A hulladék akkumulátorért piacvezető árat kínálunk országszerte. Ha hulladék akkumulátora van, hívja nagy tapasztalattal rendelkező kereskedőinket. .
Fáradt olaj elszállítás – felvásárlás

Fontos szolgáltatásnak tekintjük partnereink részére a feleslegessé vált fáradt olajuk átvételét és ártalmatlanítását. Szakértőként készséggel adunk segítséget a szükséges hatósági dokumentációk kitöltéséhez, az elszállítás megszervezéséhez, illetve egyéb környezetvédelmi tanácsadással is állunk rendelkezésre. Tevékenységünk kiterjed az ipari egységekben keletkező olajos hulladékok elszállítására, ennek során saját illetve minősített alvállalkozóink segítségével elszállítjuk a keletkezett fáradt olaj mellett az olajszűrőket, olajos felitató anyagokat is. A begyűjtés és elszállítás ADR előírásoknak megfelelő csomagolásban, a jogszabályban előírt dokumentációval történik.

Cégünk nagyon kedvező paraméterek mellett felvásárolja és elszállítja az Ön cégénél keletkező fáradt olajat és olajos hulladékot. Emellett garanciát vállalunk arra, hogy az átadott hulladék a környezetvédelmi szabályok pontos és precíz betartásával kerül újrafeldolgozásra. .