Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS

P223 - FFP2 Aktívszenes, szelepes Dolomit légzésvédő maszk/porálarc

3 946 Ft
(ÁFÁ-val)
MT-PW-P223WHR
Előrendelés
+

A minimálisan rendelhető mennyiség a "P223 - FFP2 Aktívszenes, szelepes Dolomit légzésvédő maszk/porálarc" esetén 1 db.

Portwest P223 - FFP2 Aktívszenes szelepes Dolomit légzésvédő maszk  

10db/csomag, a feltüntetett ár 1 darabra vonatkozik

Hosszabb ideig történő viselésre alkalmas ez a DOLOMITE teszteléssel igazoló maszk modell. A tesztelés dolomit porral történik, mely méri az eltömődésig eltelt időt. Kényelmes csésze kialakítású és állítható orrnyereggel készül.

Kilégzést könnyítő szeleppel és aktívszénnel készül, mely megköti a kellemetlen szagokat. Nagy teljesítményű kilégző szelep csökkenti a hőt. Nagy belső felület, mely könnyebb légzést biztosít. 

Az aeroszolok és a finompor-részecskék a munkakörnyezet legveszélyesebb egészségügyi kockázatai közé tartoznak, mivel láthatatlanok. A részecskeszűrő félálarcok védelmet nyújtanak az ilyen veszélyekkel szemben – három védelmi osztályra felosztva: FFP1, FFP2 és FFP3.

FFP2:

Védelem a szilárd és folyékony ártalmas porok, füstök és aeroszolok ellen A részecskék lehetnek fibrogének, vagyis rövid távú légzési irritációt okozhatnak, hosszú távon pedig csökkenhetik a tüdőszövet rugalmasságát. A teljes szivárgás nem haladhatja meg a 11%-ot. A foglalkozási expozíciós határérték túllépése nem haladhatja meg a 10-szeres mértéket. Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok olyan munkahelyi környezetben alkalmazhatók, ahol a levegőben ártalmas és mutagén anyagok találhatók. A levegőben lévő részecskék legalább 94%-át meg kell szűrniük 0,6 ?m-es méretig, és olyan munkakörnyezetben használhatók fel, ahol nem kerül sor a foglalkozási expozíciós határértékek 10-szeresének túllépésére. Az FFP2 védelmi osztályhoz tartozó légzésvédő álarcok például a fémiparban vagy a bányászatban használatosak. A dolgozók ezeken a helyeken aeroszolokkal, köddel és füsttel kerülnek érintkezésbe, ami hosszú távon légúti betegségek, például tüdőrák kialakulásához vezethet, és ami jelentősen fokozza a következményes betegségek, mint például az aktív tüdő tuberkulózis kockázatát.

Figyelem! A webáruház készlete eltérhet az üzlet kínálatától!

Figyelem! Munkavédelmi és munkaruházati termékeinkből nem tartunk készletet telephelyünkön. Ezen termékek megvásárlása, kizárólag megrendeléssel lehetséges.

Kérjük, személyes átvétel esetén mindenképp várja meg az átvétellel kapcsolatos e-mail értesítést!

Kiemelt termékeink