Tegye eredményesebbé vállalkozását

Szeptember 6, 2018

Egy szállítmányozással foglalkozó vállalatnak a legfontosabb, hogy járművei folyamatosan úton legyenek, és ott gazdaságosan fussanak.


A megbízhatóság és költséghatékonyság ilyenkor különösen fontos szerepet kap, amelyben kiemelt jelentősége van a helyesen megválasztott kenőanyagoknak és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásoknak, amelyekkel haszongépjárművei élettartamát és üzembiztonságát megnövelheti, működési költségeit pedig jelentős mértékben csökkentheti.

A MOL haszongépjármű-kenőanyagok

Költségtakarékosak
Akár 2%-kal csökkentik a járművek üzemanyag-fogyasztását, és hosszú élettartamuknak köszönhetően alacsonyabb kenőanyag-fogyasztást tesznek lehetővé, emellett kimagasló védelmet biztosítanak a gépjármű fontos alkatrészeinek, növelve azok élettartamát.

Megbízhatóak
Rendelkeznek az összes neves gépjármű-gyártó jóváhagyásával, és folyamatos üzemtesztek biztosítják minőségüket.

Korszerűek
Szintetikus összetételük révén hatékonyabb működést eredményeznek

Kiemelkedő teljesítmény minden területen

Prémium motorolajaink nem csupán elérik, de a legtöbb mutatóban túl is teljesítik a gépgyártói előírásokat és specifikációkat. Üzemanyag-takarékos összetételüknek, kiemelkedő kopásvédelmüknek, valamint alacsony olajfogyasztási értékeiknek köszönhetően használatuk ideális választás minden flotta üzemeltetéséhez.