Háromszoros antioxidáns védelem

Szeptember 6, 2018

SZABAD GYÖKÖK –A MOTOR EGYIK LEGFŐBB ELLENSÉGE

A korszerű, magas hőmérsékletű motorok erősen igénybe veszik a motorolajokat.


Az égéstermékek káros összetevőivel és oxigénnel érintkező motorolajban roncsoló hatású szabadgyökök keletkeznek. A szabad gyökök felgyorsítják a motorolaj öregedését, csökkenti k a teljesítményét. Az oxidáció révén a motorolaj tulajdonságai romlanak, jelentősen veszít motorvédő funkcióiból, így a motorolaj és a motor elszennyeződik. A mozgó alkatrészek megkopnak, korrodálódnak, a motor élettartama lerövidül.

ÚJ FORMULA HÁROMSZOROS ANTIOXIDÁNS VÉDELEMMEL

Az új MOL Essence motorolajcsalád speciális adalék-összetétele eredményesen gátolja a motorolaj öregedési folyamatát, maximális védelmet nyújt a szabad gyökök káros hatása ellen, ezáltal jelentősen meghosszabbítja a motorolaj és a motor élettartamát. Ráadásul az új formulának köszönhetően a hagyományos motorolajokkal szemben háromszoros antioxidáns védelmet nyújtó adalékrendszert tartalmaz, így kimagasló mértékben képes visszaszorítani a motorolaj öregedésért elsősorban felelős szabad gyökök jelenlétét, és megnövelni a motor élettartamát.

ÚJ MOL ESSENCE TESZTEKEN IS BIZONYÍTOTT

Az új MOL Essence 5W-40 motorolaj a legszigorúbb igénybevételt jelentő, 100 órás teszt végén több mint 60 százaléknyi élettartam-tartalékkal rendelkezik.*

* A MOL Motorolaj tartóssági teszt eredményei alapján

HAGYOMÁNYOS MOTOROLAJ

A hagyományos motorolaj használatánál képződött lerakódások és kopások a dugattyún.

MOL ESSENCE

A MOL Essence háromszoros antioxidáns védelemével a dugattyú hosszú ideig lerakódásmentes marad.