Teljes körű kenéstechnikai szaktanácsadás

Megfelelő kenőanyag kiválasztása? Technikai probléma? Vagy általános kérdések? - sokéves tapasztalattal rendelkező kollegáink minden felmerülő kérdésre tudják a választ.Ajánlatainkat a géppark teljes ismerete, üzemeltetési körülmények, felhasználói szokások szerint készítjük. Átfogó piacismeretünk segít a megfelelő minőségű és márkájú kenőanyag kiválasztásában.

Kenőanyag bevizsgálás

A kenőanyag olyan információkat hordoz, amelyekből a gép üzemviteli jellemzőire és állapotára következtethetünk. Rendelkezésre állnak különböző világszerte elterjedt kenőolaj-elemző eljárások, amelyek segítségével meghatározható az olaj elhasználtsága és a berendezés bármilyen természetű károsodása. Számos más meghibásodási forrást is - pl. porból, üzemanyagból vagy hűtőfolyadékból származó szennyeződést - jóval azelőtt felismer, hogy azok következményei jelentős üzemidő-kiesést okoznának. A vizsgálat három lépésből áll:

- Mintavétel: A mintavevő edénybe a felhasznált kenőanyag típusának megfelelő mennyiségű mintát kell venni.

- Mintaelemzés: A minta vizsgálatát a laboratóriumba való megérkezése napján elkezdik vizsgálni a ma elérhető legkorszerűbb berendezések segítségével. A Laboratórium felszerelését olyan eszközök alkotják, mint például az ICP Spektrométer, Titroprocesszor, CCD Fotométer, Houillon automata viszkoziméter, stb.

- Eredmények megadása: A Laboratóriumi jegyzőkönyvet, amely egyaránt tartalmazza az elvégzett vizsgálatok eredményeinek összességét, valamint szakembereink értékelését (szakvéleményét) és útmutatásait 3-6 napon belül rendelkezésére bocsátjuk. Mivel a fémmegmunkálásban használt hűtő-kenő folyadékok szabványos vizsgálatai hosszabb időt vesznek igénybe, ezen termékeknél az elvégzett vizsgálatokról minimum 5 munkanapon belül szolgáltatunk eredményt. KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS: Világszerte elismerik, hogy a gépek meghibásodásából származó kiadásokhoz képest a bevizsgálás költségei elhanyagolhatók.

Környezetvédelmi szolgáltatás

Számunkra fontos, hogy partnereinknek teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a termék megrendelésétől fogva a visszamaradt és a környezetre káros hulladékok elszállításáig és megsemmisítéséig! Ezért kérjük, hogy kenőanyagainkat Ön is felelőséggel alkalmazza, így az elhasználódott kenőanyagokat, göngyölegeket, szűrőket, esetleges felitató anyagokat megfelelően gyűjtse, illetve ha azok tárolása már nem megoldható, keressen fel bennünket, hogy elszállíthassuk és megsemmisíthessük! A kenőanyaggal kapcsolatos hulladékokon kívül elszállítjuk elhasználódott akkumulátorát és egyéb veszélyes hulladékát is! A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken. .

Akkumulátor bevizsgálás

Az automatikus gyártás és a szoros minőség ellenőrzés ellenére egy-egy véletlen hiba felmerülhet, melyeknél a cégünknél vásárolt akkumulátort (az akkumulátor és gépkocsi együttes bevizsgálása után) a vizsgálat eredményétől függően Önnek kijavítjuk, vagy azonos típusúval díjmentesen cseréljük. A garanciális igény kizárólag a gyártási és anyaghibából eredő meghibásodásra nyújtható be. Természetes elhasználódás, mechanikai sérülés, a gépkocsi vagy más töltőberendezés által okozott maradandó sérülés, szakszerűtlen beszerelés esetén a garancia nem érvényesíthető. Tilos 24V-os rendszerben az akkumulátor közbülső 12V-os leágazására fogyasztót kötni, mert az egyenlőtlen töltés károsítja az akkumulátort, így ebben az esetben a garancia megszűnik. Nem vállalunk garanciát az alul méretezett nem motortípushoz való üzemeltetés és az ebből adódó üzemzavarok esetén. A vizsgálat a jogos garancia esetén ingyenes. Nem jogos garancia esetén a szakszerviz kiszámlázza Önnek a vizsgálat díját, amennyiben erről előzetesen tájékoztatja Önt.

Házhozszállítás

Cégünk a megrendelt termékeket, igény és megállapodás szerint házhoz szállítja.